- Szétszedhető handtorch - urbanjuggling.com - Webshop > Mindenféle

Szétszedhető handtorch

A handtorch szétszedhető változata. Könnyebb és kényelmesebb tárolni. Nincs meg a veszélye, hogy rosszul elpakolva elhajlik, kisebb helyet foglal. Pillanatok alatt ossze lehet rakni, csak bele kell csavarni a pálcát a helyére.

Akár több pálcát is lehet tartani így, és ha rövidebbre van szükséged, csak kicseréled.

Egy egyszerű kis kéztűz, amit tenyérhez rögzíthetünk, de akár csuklóhoz és karhoz is (vagy kis fantáziával és egyedi kéréssel szinte bárhova).

Nagyszerű kiegészítése lehet zsonglőrködésnek, táncnak vagy akár harcművészeti előadásoknak is. Az égőfej, egy vékony, de erős és merev fémszállal rögzül stabilan a tenyérhez kapcsolódó részhez. Vékonysága miatt úgy hat, mintha a láng lebegne a levegőben, ezzel érdekes hatásokat lehet kelteni.

A tenyeret egy szilikon védőkorong védi a nyílt lángtól, és vastag szövetanyag az alján az esetleges átmelegedéstől. Tépőzáras, elasztikus szalaggal lehet rögzíteni, aminek köszönhetően stabilan rögzíthető, és nem kell félni attól, hogy leesik vagy hirtelen mozdulatnál elrepül.

Ha nagyobb a kezed, akkor ezt jelezd majd, és hosszabb szalag lesz rajta. Vagy ha egyedi elképzelésed van, akkor nyugodtan keress fel.

Az ár egy darab kéztűzre vonatkozik.


Ár: 3000 Ft / db nem rendelhető

Kapcsolódó termékek:
Tűzfújó pálca