- Legyező - kezdő - urbanjuggling.com - Webshop > Legyezők

Legyező - kezdő

A legegyszerűbb, és legkönnyebben kezelhető tüzes legyező a kínálatomban. Ideális az alapok megtanulásához. Hasznos eleme lehet egy tüzes műsornak, nyugodt színfoltot varázsolva a tüzes forgatagban.

Könnyen kiegészíthető vele sokféle táncos vagy mozgásművészeti koreográfia, ahol a karok szabadabban mozoghatnak, ezzel kiemelve és plusz látványt adva neki.

A lángok kényelmes távolságban vannak a kéztől, így könnyen megszokható a tűzzel való játék. Természetesen nem ajánlott lefele tartva felejteni, mert így azért elérhetik a kezet.

Szárai könnyen nyílnak, egy enyhe lendítéssel, vagy dobással kinyitható, viszont annyira szoros, hogy magától nem csuklik össze, így egy stabil eszközként használható az előadás alatt.

40 cm hosszú, könnyű alumínium lapokból készül a váz, amit egy rozsdamentes acélcsavar rögzít össze tengelyként. A dupla-távtartó erős bőrből készül, ez tartja stabilan a kb. 160 fokos nyílást.

A fogórészénél színes szilikon-borítás teszi kényelmessé és biztonságossá játék közben.

A legyező mérete változhat, ha nagyobbat vagy kisebbet szeretnél. Ez esetben írd le a megjegyzésekbe az erre vonatkozó igényeidet!


Ár: 12500 Ft / pár nem rendelhető