- Duplafejű monkeyfist poi - urbanjuggling.com - Webshop > Mindenféle > 111111

Duplafejű monkeyfist poi

Párosul a két égőfej miatti látvány, és a monkeyfist nagy és látványos lángja. Játék közben két széles, egyenletes és szép tűzcsíkot húz a levegőben.

Érdekes színesítés lehet az előadásban és sokféle variációban felhasználható. Mivel közel azonos súlyú egy nagy méretű monkeyfist poival, így lehet keverni, és újfajta látványt adni megszokott trükköknek.

Két különböző méretű monkeyfist égőfejet fűztem a láncra. A felső fej egy kisebb hármas-, az alsó fej egy négyes fonású monkeyfist, hogy megmaradjon a lendülete a poinak. Máskülönben összeesne a lánc lassabb játéknál, és rángatna.

A fejek egy régi tengerészcsomó mintájára vannak megkötve, a monkey-fist, vagyis magyarul a majomököl-csomóéra. A belsejében - az általánossággal ellentétben - nem egy fagolyó adja a magját, hanem a kevlárkötélből készült csomó, ezzel még hosszabb az égésideje, mert több üzemanyagot tud magába szívni.

Hegesztett lánccal készítem, 1-1 forgóval a végein, minnél kevésbé tudjon a lánc csavarodni.

A fogó egyszerű egyujjas kivitel. Ezt a fajta fogót könnyű fel és levenni, emellett stabil és kényelmes a fogása. Az elvét egyszerűen a zoknis-poiktól vettem: a fogót a kisujjadra kell húzni, majd a tenyeredben fut végig a fogó, és a hüvelyk, illetve mutatóujjaddal fogva pontosan lehet irányítani.

A sima fogó helyett kérheted gömbfogóval is, ha szereted a dobálós trükköket.


Rendelhető kiegészítők:
Dobható gömbfogó a sima ujjas helyett (+2500 Ft / pár)
Árról és elérhetőségről érdeklődj! nem rendelhető

Kapcsolódó termékek:
Nagy monkeyfist poi